Saturday, February 9, 2013

Tak boleh tidoq

Semalam sakan buat ronbun sampai tak tidur. Malam ni tidur awal sebab ngantuk sangat. Tapi tiba-tiba sakit perut lak. Terpaksa selesaikan urusan pelaburan di pagi yang sejuk ini. Dan kelihatan di luar jendela, salji meliputi bumi kusatsu ni. Lapar lak rasanya tengok bumbung-bumbung putih sebab nampak macam biskut atau kek yang penuh krim. (ke aising). Mungkin sebab perut jadi kosong akibat pelaburan berskala besar tadi. Hihihi. Dah minum bakteria baik dah tapi sekarang perut masih meragam. Rasa sakit berbaur lapar dan ngantuk menyebabkan dah tak boleh nak lelapkan mata. Hence, (perkataan yang selalu jumpa dalam ronbun aku. Hikhik) aku main alpha-chan aku ni dan as a result, aku main tulis-tulis jawi. In addition, aku pun berblog di pagi-pagi buta ni. Therefore, aku nak ucapkan selamat pagi. Eh?? Huhuhu. Kbai~

6 comments:

 1. Haha. Nice! Gambare ronbun! :)

  ReplyDelete
 2. Nnt sye balik malaysia, nk tuntut omiyage korea boleh?? Hehehe

  ReplyDelete
 3. oh, koukan dgn omiyage dari jepun ke? :P

  ReplyDelete
 4. haisshhhhh. lama betul tak singgah sini !

  hiksss :p

  ReplyDelete
 5. hai.. salam kenal,
  follower no.32
  done follow sini,
  jom follow teman yea yunk..=)

  http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
  http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

  ReplyDelete
 6. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete